Denne hjemmeside anvender cookies. Læs mere

Generalforsamlingen 2018

Langhårsklubbens generalforsamling blev afholdt i Ejbyhallen 18. februar 2018

Langhårsklubbens generalforsamling blev holdt i Ejbyhallen d. 18. februar, med 28 stemmeberettigede deltagere samt ordstyrer Brian Visby. Han bød velkommen til alle og gav ordet til Carsten Lundhøj som fremlagde bestyrelsens beretning for 2017. Der var mange gode kommentarer fra deltagerne, som bidrog med positiv stemning og forslag til bestyrelse og avlsudvalg.

Bestyrelsesmedlemmerne på valg var Ida Thyssen, Leif Hansen og Hans Petter Lauridsen, de blev alle genvalgt. Suppleanter til bestyrelsen blev Tommy Thomsen og Liljan Gram Petersson. Liljan er ny i bestyrelsessammenhæng, og vi byder hende velkommen.

Der blev orienteret om den nye struktur for Organisering af de Stående Jagthunde, samt et nyligt afholdt opdrætterseminar.

Langhårsklubben har 40 års jubilæum i 2019, der blev opfordret til at komme med forslag til aktiviteter og til at deltage i forberedelserne.

Blocks Mindepokal tilfaldt i år Holger Pedersen og Sjørslev´s Isa med 150 point. Holger var desværre forhindret i at deltage på grund af sygdom, men pokalen vil blive afleveret til ham ved førstkommende lejlighed.

Der blev tildelt en Guldnål for 25 års medlemsskab af Langhårsklubben til Christian Hjortshøj.

Der blev tildelt en Guldnål til Kim Winther Jensen for opnåelse af et Dansk Jagtchampionat DKJCH.

Fuldbrugspokalen blev tildelt Gitte Becher for opnåelse af 1. præmie og 298 point på VGP i Schwerin 2017.