Denne hjemmeside anvender cookies. Læs mere

Resultater

Schorlemer HZP i Essen 1-3 oktober 2021

Langhårsklubben havde også i 2021 den glæde at have to deltagere med på 51. Schorlemer HZP i Hessen, Tyskland. Ved samme lejlighed blev der fejret 10 års jubilæum for Verdensforbundet for Tysk Langhår, selvom jubilæet egentlig var i 2020 men blevet udsat på grund af Covid 19.

 

Vores danske deltagere opnåede rigtig gode resultater både på udstilling og Schorlemer HZP. Flemming Thane Kallehave som førte Thanehøjs Agnes, var også deltager på Schorlemer i 2018 med moderen til Agnes og Axel, Asta v. Kumpfmühl, mens Rasmus Hasselgren Gerhard som førte Thanehøjs Axel var førstegangsfører med sin første stående hund. Begge hunde opfyldte som de første danskfødte hunde, kravet til at opnå Schorlemer tegnet.
 
 
DK08037/2020 Thanehøjs Agnes, opdrætter Maria Louise Thane Kallehave, ejer Bjørn Kjeldgaard og fører Flemming Thane Kallehave,  opnåede 183 point på prøven og fik bedømmelsen sg,sg,sg på udstillingen som er det bedste man kan opnå i unghunde klassen.
 
DK08034/2020 Thanehøjs Axel, opdrætter Maria Louise Thane Kallehave, ejer og fører Rasmus Hasselgren Gerhardt, opnåede 181 point på prøven og fik bedømmelsen g,sg,sg, på udstillingen.
 
 
 

 

Da vores deltagere blev sat på hver sit hold, er der flest billeder af Rasmus og Axel.