Tilretning/Tilføjelse til kravet for Dansk Eksteriørchampionat

Da det er blevet mere almindeligt at Langhårsklubbens hundeførere deltager på både danske og tyske avlsprøver, har Langhårsklubbens bestyrelse besluttet at ansøge DKK om at få indført i reglerne at VJP + HZP (tyske avlsprøver) eller UT + AT (danske avlsprøver) også er gældende for opnåelse af DKCH.Det er nu godkendt af DKK.
Læs mere

Kreds Midtjylland inviterer til Familiedag og udtagning til racedyst 4. juni 2023

Kreds Midtjylland inviterer til familiedag 4. juni 2023 og HP og Charlotte Lauridsen har igen lagt deres dejlige hus og fantastiske terræner til arrangementet. Man mødes til morgenkaffe kl. 9.00, derefter vil der være arrangeret en lokal apporteringsprøve som vil fungere som udtagelse til Racedysten, som i år er 2. juli. Herefter vil der være frokost som er Alt godt fra Grillen, med…
Læs mere

Ny version af Fælles Markprøveregler pr. 1.april 2023 og ny efterskudsprøve.

Som et nyt tiltag, har SJD’s bestyrelse valgt at lave en SJD udvidet apporteringsprøve. Prøven er skrevet ind i den nye udgave af Fælles Markprøve Regler, som kan findes på SJD’s hjemmeside: FMR Ny version 1.4. 2023 (sjid.dk) Prøverne kan afholdes af SJD og SJD’s tilknyttede specialklubber, samt jagthundeklubber- og foreninger, der arrangerer træning for jagthunde. Prøverne afholdes i perioden 1. maj til…
Læs mere

Nekrolog over Bent Hansen

I januar måned modtog vi i bestyrelsen den triste meddelelse, at vores mangeårige formand, Bent Hansen, Jægerspris, var sovet ind i en alder af 91 år. Her er hans Nekrolog forfattet af Ida Thyssen og Carsten Lundhøj.
Læs mere

Fremtidens prøver

SE NYT REFERAT fra mødet i SJD´s Kontinentale gruppe 1. feb. 2023.Mødereferaterne offentliggøres her efterhånden som arbejdet skrider frem:1. februar 2023 og 23 februar 2023 - 28. nov. 2022.. Referat fra mødet 1. februar 2023 og 23 februar 2023, to sider.Sideskift nederst i dokument. Referat fra mødet 28. november 2022, to sider.
Læs mere