BEDSTE HVALP

• Skænket af Frede Petersen
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling ,Vest til bedste hvalp
  • Pokalen kan vindes til ejendom såfremt den vindes 3 gange i træk af samme fører.
  • Vinderen skal være medlem af Langhårsklubben.

Navne på Vindere gennem tiden

VANDREPOKAL - Bedste Unghund Tæve

• Skænket af Georg Tronier.
  • Uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Vest for Storebælt, til Bedste Tæve i Ungdoms Konkurrence klasse UKK 1.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt af samme fører med 2 forskellige hunde.
  • Vinderen indsætter er billede af hund samt navn på hund og ejer.

VANDREPOKAL - Bedste Unghund Han

• Skænket af Georg Tronier
  • Uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Vest for Storebælt, til Bedste Han i Ungdoms konkurrence UKK 1.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt med samme fører med 2 forskellige hunde.
  • Vinderen indsætter billede af hund samt navn på hund og ejer.

DKJCH TAJS POKAL - Bedste han Åbenklasse

• Skænket af Just Mikkelsen
  • Uddeles hvert år på klubbens Certificatudstilling Vest, til Bedste Hanhund i Åben Klasse. Pokalen kan vindes til ejendom såfremt den vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt af samme fører med mindst 2 forskellige hunde.

KENNEL LYSBJERGS VANDREPOKAL

• Certificatudstilling Vest, Bedste tæve åben klasse
  • Uddeles hvert år på klubbens certificat udstilling Vest for Storebælt, til Bedste Tæve i Åben Klasse.
  • Pokalen vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt af samme fører med mindst 2 forskellige hunde.
  • Ejer og fører skal være medlem af Langshårsklubben.
  • Vinderen indsætter et billede af hund, samt navn på hund og ejer.

VANDREPOKAL - Bedste Tæve i Brugsklassen

• Skænket af Arbejdernes Landsbank
  • Uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Vest for Storebælt, til Bedste Tæve i  Brugsklassen
  • Pokalen vindes til ejendom såfremt den vindes af samme hund 3 gange i træk eller af samme fører 4 gange i alt.
  • Ejer og fører skal være medlem af Langhårsklubben.
  • Vinderen indsætter et billede af hund samt navn  på hund og ejer.

CARLA OG GEORGS VANDREPOKAL

• Skænket af Carla og Georg Tronier
  • Uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Vest for Storebælt, til Bedste Han i Brugs klassen.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes af samme hund 3 gange i træk,
    Eller af samme fører 4 gange i alt. Ejer og fører skal være medlem af Langhårsklubben.
  • Vinderen indsætter et billede af hund samt navn på hund og ejer

Navne på vindere gennem årene.

CERTIFICATPOKALEN

• Skænket af Gunter Unger, Nordborg
  • Pokalen uddeles til den langhår, der på klubben Langhårsklubbens Certificat udstilling Vest for Storebælt, opnår Bedst i Racen BIR 1
  • Vinderen skal være medlem af Langhårsklubben.

TRONIER´S VANDREPOKAL

• Skænket af Georg Tronier
  • Uddeles hvert år på certificatudstilling vest, til Bedste Han Champion Klasse.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes af samme hund 3 gange i træk , eller 4 gange i alt med samme fører med 2 forskellige hunde.
  • Ejer og fører skal være medlem af Langhårsklubben.
  • Vinder indsætter billede af hund samt navn på hund og ejer.