SYDBANK SØNDERJYLLAND

• Vandrepokal Skænket af Sydbank
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificat udstilling øst for Storebælt til bedste hvalp. Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange af samme fører. Vinderen indsætter et billede af hunden samt hundens navn og ejer.

JAGT OG FISKERI POKALEN

• Skænket af Jagt og Fiskeri, Bindeledet, Bagsværd
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificat udstilling øst for Storebælt, bedste Tysk Langhår tæve juniorklasse, med UKK 1.
  • Vinderen indsætter et billede af hunden samt navn på hund og ejer

ØSTPOKALEN

• Skænket af Jagt og Fiskeri, Bindeledet, Bagsværd
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling øst for Storebælt, bedste Tysk Langhår, han juniorklasse, med UKK 1.
  • Pokalen kan vindes til ejendom ved at samme fører vinder den 4 gange i alt, fører af hunden skal være ejer af hunden for at vinde pokalen.
  • Vinderen skal være medlem af Langhårsklubben.
  • Vinderen indsætter et billede af hunden samt navn på hund og ejer.

Navne på vindere gennem årene

CLAIRE`S VANDREPOKAL

• Skænket af Bent Hansen.
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Øst for Storebælt til bedste Tysk Langhår, åben klasse tæve.
  • Pokalen er evigt vandrende.
  • Vinderen indsætter et billede af hund samt navn på hund og ejer.

Navne på vindere gennem årene

BJARKES VANDREPOKAL

• Skænket af Evelyn Broch
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstiling Øst for Storebælt til den bedste Tysk Langhår åben klasse han med 1. præmie.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 5 gange i alt af samme fører, med mindst to forskellige hunde, fører skal være ejer af hunden.
  • Vinderen skal være medlem af klubben for Den Langhårede Hønsehund.
  • Vinderen indsætter billede af hund samt navn på hund og ejer.

Navne på vindere gennem tiden.

MINKAS VANDREPOKAL

• Skænket af Georg Tronier
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Øst for Storebælt, bedste tæve i brugshundeklasse.
  • Vinderen indsætter et billede af hund samt navn på hund og ejer.

PARAGON POKALEN

• Skænket af Paragon Pet Care A/S
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Øst for Storebælt til bedste han i brugsklassen.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 4 gange af samme fører med mindst 2 forskellige hunde.
  • Vinderen indsætter et billede af hund samt navnpå hund og ejer

MAGNUS POKALEN

• Skænket af CD-Danmark
  • Pokalen uddeles hvert år på klubbens certificatudstilling Øst for Storebælt til den hund der opnår betegnelsen Bedst i racen BIR 1.
  • Pokalen kan vindes til ejendom, såfremt den vindes 3 gange i træk eller 5 gange af samme fører med mindst 2 forskellige hunde.
  • Vinderen isætter et billede af hund samt navn på hund og ejer.

Navne på vindere gennem årene.